Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• здравейте ! случайно някой да се е ровил при клапите за студен-топъл въздух... и да ме насочи къде са..явно някоя е блокирала и почти не духа топло...а зимата е малко кофти Благодарско
    147 1.6 16v

Comment

• Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
      здравейте ! случайно някой да се е ровил при клапите за студен-топъл въздух... и да ме насочи къде са..явно някоя е блокирала и почти не духа топло...а зимата е малко кофти Благодарско
      147 1.6 16v
      Много са се ровили, снимков материал доста има, а и търсачка даже има

Comment

• Има ли изискване за външната температура, за да работи климатика на 156 ?

Днес в студа си беше ок, но след едно запалване климатика отказа да се пусне. Без значение дали е обдухване на стъкла или нормална работа, климатика отказва да работи или поне светодиода не отчита пускане/спиране.
        Днес по борд беше под нулата когато го пробвах.
        156 Sportwagon 1.9JTD

Comment

• По спомен, под 4°С не се пуска.

Comment

• Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
            По спомен, под 4°С не се пуска.
            3.5 спира, 5 се пуска

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              3.5 спира, 5 се пуска
              4°С спира / 6°С се пуска
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
              sigpic

Comment

• ползвай другия трик...размразяване на предното стъкло..почва да духа топло ама след 2 мин

Comment

• Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                  4°С спира / 6°С се пуска
                  Има ли значение?

Comment

• Абе я дайте акъл, тва моно на климатроника какво прави? Климатика ли работи при него?
                    94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
                    03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico

Comment

• Като го цъкнеш, температурата от дясно се изравнява с тази от ляво и се води по нея, докато пътника не размести тази от неговата страна, или не изключиш моно-то.

Comment

• Хора, какъв трябва да е зареждащия волтаж, премерен на акумолатора когато двигателя е пуснат без да се дава гас (900 оборота или нещо такова)? Падна ми акумолатора онзи ден (сигурно е самия акумолатор). Днес след като го сложих зареден, премерих зареждащия волтаж и ми покказва 13.88 - това е в покой като е двигателя. Има ли смисъл да се притеснявам или е нормално, за колата от подписа става въпрос?
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщение
                          Хора, какъв трябва да е зареждащия волтаж, премерен на акумолатора когато двигателя е пуснат без да се дава гас (900 оборота или нещо такова)? Падна ми акумолатора онзи ден (сигурно е самия акумолатор). Днес след като го сложих зареден, премерих зареждащия волтаж и ми покказва 13.88 - това е в покой като е двигателя. Има ли смисъл да се притеснявам или е нормално, за колата от подписа става въпрос?
                          Нормално за дизел

Comment

• Супер мерси, успокоих се. Днес ще ми дойде новия акумолатор и ще трябва да съм ок
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Нормално за дизел
                              Че кое не му е нормално за бензин?
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
                                Че кое не му е нормално за бензин?
                                Дизелът има по-голяма консумация. а бенин също е добре, но бензинките обикновено са над 14, а дизелите само ако е топло и са загряли

Comment

Working...
                                X